Huxsna


"...Follow me on Instagram @huxsna..."


Monday, 8 June 2015 - 4 Complain

ASSALAMUALAIKUM,
Hurm, entahlah, makin hari, makin meningkat Copycats yang ctrl+u bagai! benci tu memang lah benci! tapi bila orang dah sah dia copy, dia buat tidak tahu pula! grrr! ini memang melampau! 
kalau ya pun nak letak dalam blog, suruh lah orang yang handal ajar! ini, main belasah sahaja tiru! 
MEMANG COMFIRM NAIK TAUFAN!

Itulah manusia. Pandai sangat buat tipu helah dan rasa orang tidak nampak. walhal, tuhan yang maha esa nampak. Mata meliar sana, meliar sini. Itulah dinamakan AKHIR ZAMAN banyak betul tanda- tanda akhir zaman. Bumi palestin diserang, MH370 hilang. memang nak juga lah aku belasah
seorang-seorang.! kalau aku pencipta internet, comfirm aku tak buat ctrl+u semua. semua nya aku tutup manusia punya code blog.

Aku faham, aku pun pernah ctrl+u, tetapi kalau orang itu hiatus, bolehlah kau main belasah sahaja. kalau dia boleh on setiap hari, mengapa kau tak suruh orang itu ajar? Ada akal kan? Penipuan kau akan terbongkar juga kalau Allah kata kun fayakaun! maka terjadilah ia! habis korang punya penipuan selama 100 tahun hidup akan terbongkar dengan sekali kata sahaja dari tuhan.

Itulah betapa hebatnya kuasa tuhan boleh menciptakan alam yang tidak pernah dalam hidup korang nampak. Itulah betapa hebatnya Allah boleh buat benda mustahil pada sekelip mata sahaja. Kau semua ingat itu semua dalam TV sahaja. tetapi Allah boleh sahaja cipta kuasa superman kepada engkau kalau Allah mahu bagi. Seperti  Isra' dan Mikraj. Tahun Allah buat nabi happy. Tahun kesedihan nabi kerana isterinya, Saidatina Khadijah meninggal. Jadi Allah perintah Malaikat Jibril untuk membawa Rasul kita, ke langit yang ketujuh dalam satu malam sahaja.

Balik-balik, ramai umat manusia tidak percaya. Itulah yang aku maksudkan. Allah memang boleh buat benda mustahil dengan sekali kata sahaja. MasyaAllah, SubhanAllah. Hebat betul tuhan kita yang maha esa. :)

Jadi sentiasalah ingat, Allah bersama kita. Dan ingat tuhan hanya satu. tak ada lebih lebih. ^^
Take a Note okey?



Blogger Nur Farhana said...

Husna , yg gambr tu Husna cari kat mana ?

 
Blogger Nur Farhana said...

Eh slh2 , nak tulis ape kat google image ?

 
Blogger Husna Hairuzzafwan said...

farhana, sorrylah lmbt reply.. husna dah tak ingat.. sbb dh lme tk buka blog and kena study hard.. sorry!!

 
Blogger Husna Hairuzzafwan said...

farhana, sorrylah lmbt reply.. husna dah tak ingat.. sbb dh lme tk buka blog and kena study hard.. sorry!!

 

Post a Comment

Ada masalah? Ada benda yang hendak dipuji? Suka dengan blog nie? Complain lah apa lagi!


Hello From The Otherside!

click this button ^^

de' little map

cbox

Fairytales Time Machine

credit