Huxsna


"...Follow me on Instagram @huxsna..."


Thursday, 30 April 2015 - 0 Complain

Assalamualaikum.. harini husna nak ajar cara tkar title blog untuk classic templates.. 
Yelah.. korang punya Blog dah memang nama blog н tapi kat Menu tab Magical
macam mana ni?! tolong lah !! jadi budak tu tengok tutorial Little Husna hehe xD

  • Buka Blogger > Dashboard
  • Search code <title>
  • jumpa? good.. ! okey kat sebelah (kanan) code <title> tu mesti ada Magical tu.. (Nama asal blogskin tu) so korang tukarkan lah jadi н  (your blog title)
  • Then preview & Save

               BEFORE                                                              AFTER







Post a Comment

Ada masalah? Ada benda yang hendak dipuji? Suka dengan blog nie? Complain lah apa lagi!


Hello From The Otherside!

click this button ^^

de' little map

cbox

Fairytales Time Machine

credit