Huxsna


"...Follow me on Instagram @huxsna..."


Wednesday, 22 April 2015 - 0 Complain

Assalamualaikum! Harini husna nak ajar korang caracopy link tutorials!

Kebiasaannya, Orang yang menjadi TOK GURU untuk newbies, dye akan letak link tutorial dye kat senarai tutobies dye, so ada newbies tak tahu! dye suruh husna ajar! okey, disbabkan husna ni baik (sangat!) husna akan ajar!

Jom Mula Sekarang!

  • Buka blog
  • Dashboard
  • pilih post mana korang nak jadikan sebagai tutobies list! 
  • Hover kat situ then click VIEW like this :
  • Haa ! ala2 macam tu lah! hehe
  • pastu copy code kat tempat url atas tu! macam ni :


  • Pastu paste lah kat tempat mana mana yang korang suka!



Post a Comment

Ada masalah? Ada benda yang hendak dipuji? Suka dengan blog nie? Complain lah apa lagi!


Hello From The Otherside!

click this button ^^

de' little map

cbox

Fairytales Time Machine

credit