Huxsna


"...Follow me on Instagram @huxsna..."


Friday, 17 April 2015 - 2 Complain

Assalamualaikum dunia!
okey yang ni di request oleh Tiara.. ^^ Okey, nampaknya, Dye guna template denim.. hrmm.. okey! husna ajar untuk denim dulu.. kalau untuk classic template yang direquest oleh zati husna ajar selepas ni okey? okey jom mulakan!

  • Dashboard > Template > Edit HTML
  • CTRL+f serentak then search code :
/* Comments
Misalnya ada yang macam ni right?

/* Comments----------------------------------------------- */.comments .comments-content .icon.blog-author {  background-repeat: no-repeat;  background-image: none}

Okey, korang copy code bawah ni and pastekan diabawah } tu.. faham?

.comments {height:400px;overflow:auto;

Merah : Panjang mana korang nak dia ber scroll ^^

okey dye macam ni..

 /* Comments
----------------------------------------------- */

.comments .comments-content .icon.blog-author {
  background-repeat: no-repeat;
  background-image: none
}
----------------------------------------------- */
.comments .comments-content .icon.blog-author {
  background-repeat: no-repeat;
  background-image: none
}

.comments {

height:400px;

overflow:auto;

Merah : Masih lagi panjang mana korang nak dia scroll
biru : haa tu contohnye nak letak dimana!

Selamat Mencuba!
Credit to kak TieQa

Blogger Mutiara Nurul Izzati said...

thanks Husna! ^^

 
Blogger Husna said...

welcome :D

 

Post a Comment

Ada masalah? Ada benda yang hendak dipuji? Suka dengan blog nie? Complain lah apa lagi!


Hello From The Otherside!

click this button ^^

de' little map

cbox

Fairytales Time Machine

credit