Huxsna


"...Follow me on Instagram @huxsna..."


Friday, 30 January 2015 - 0 Complain

ASSALAMUALAIKUM ! wahh !! Bersungguh gila aku !! :P biaserlahh... :P saya ajar bende basic je.. ohh ! japp.. ! Little Husna Here !! amacam? hebat tak tagline aq ? hebat sgt... :P
kiki. aku ni banyak membebel lah.. patutnye aq nma kan blog ni "Miss Membebel" kwang2 :3 Apa pun.. kita mula kann :D
Comelkan.? kata orang "Ukhuwah Islamiah" hehe :D
jom lah mulakan ! aku ni asyik bebel jee kann?? :3
ok ikut Undang Undang ni ! 

**BISMILLAHIRROMANIRROHIM**

1)Buka Blog
2)pergi.. settings !!
3)pastu korang gi settings tu.. tekan "basic"
4)Korang akan pergi.. sini !! (Tengok gambar bawah)

Korang akan pergi di siitu.. alang alang aq letak gambar ni.. kalau tukar Tajuk..

: Tajuk - nampak ada tulis tittle dalam paparan?! tekan edit disebelah ! pastu tukar lah!!! :

Saya marah ke?? :( alah.. korang mengajuk.. tak nak kawan lah :( lek lah.. jgn jadi sesetif.. :P 

: Link - dalam gambar tu ada tulis "Blog Address" tekan edit ditepi.. pastu tukar..:
pastu kalau dah tukar dua2 tu terus tekan Save ok? selamat mencuba ! 




Post a Comment

Ada masalah? Ada benda yang hendak dipuji? Suka dengan blog nie? Complain lah apa lagi!


Hello From The Otherside!

click this button ^^

de' little map

cbox

Fairytales Time Machine

credit